Kadoservice "Kaatje"
Niks is leuker dan iemand verassen met feestelijk (ingepakte) kadootjes!
Een kadootje direct naar de persoon die je wilt verrassen sturen? Super leuk & dat kan zeker!
Ik pak alles met veel liefde in, en dat is te zien ook! Denk aan een gezellig kadopapiertje om het door jou uitgekozen kadootje(s), met daarom heen een leuk sierlijk lint of koordje, een bijpassende vrolijke sticker, wat confettie hier en daar, & om het feestje af te maken, als verwennerij een lekker aan de feestdagen gebonden snoepje bij je bestelling. Voor sommige producten betaal je een kleine bijdrage, voor het inpakpapier. Dit is een vrije keuze.


Hoe het werkt?
Vul je winkelmandje met een leuk kado of meerdere:) Voor sommige kadootjes heb je dit al gedaan, gezien er daar een keuzemenu te vinden was met als kadootje inpakken? Afijn, en laat in het opmerkingsveld bij het afrekenen weten dat je gebruik wilt maken van de kadoservice. Geef aan voor welke gelegenheid het kadootje is, bijvoorbeeld voor een verjaardag of geboorte. Geef eventueel aan of het voor een jongen of meisje is. Dan let ik hierop bij het uitzoeken van het kadopapier, stickers en eventeel een bijpassend kaartje. Kaartje?...> Wil je een kaartje laten meesturen? Laat dan ook een persoonlijke tekst achter in het opmerkingsveld. Deze tekst schrijf ik dan namens jou op het kaartje. Die je er gratis bij krijgt.

Bij het factuuradres vul je jouw eigen gegevens in, bij het afleveradres vul je de gegevens van de ontvanger in. De factuur
ontvang je alleen op het door jou opgegeven e-mailadres.

Vragen?
Nou best simpel toch? Heb je toch nog vragen over het bovenstaande? Stuur dan een mailtje naar kaatjeforkids@hotmail.com. Een berichtje via mijn sociale media kanalen of whats-app mag ook altijd.

© 2020 - 2024 Www.Kaatjeforkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel