Tegenwoordig onmisbaar in de speelgoedkast, wie kent deze populaire houten speelbakken nou niet? Deze bakken hebben een fijn formaat om lekker in te spelen. De bak is gemaakt van dik hout en blijft door het gewicht goed stevig op de tafel staan. Door de hoge rand blijft het zand of ander materiaal goed in de bak liggen. Sluit de bak na het spelen af met een deksel. Door te voelen, horen, ruiken en zien leren kinderen de wereld om hun heen beter te begrijpen leggen ze een basis voor hun latere leervermogen.

Erg leuk om te vullen met verschillende soorten sensory play materialen zoals, magisch speelzand, mais, gekleurd speel rijst, schelpen, (ongekookte) pasta. Of maak er een seizoensbak van, met in de herfst bijvoorbeeld kastanjes, eikels, bladeren etc. Combineer dit alles met leuke elementen als stempels, bakjes, een zeefje, schepjes. Diverse zandstekers of een deegroller om bijvoorbeeld het zand plat te rollen zodat je er daarna leuke vormpjes in kan maken met de zandstekers.

Ook erg leuk zijn de Mushie cups in de bakken, gezien de vormpjes en gaatjes die er inzitten. Heb je gelijk een zeefje voor de rijst, en vormpjes voor in het zand, win win! Kortom een tal van mogelijkheden, met uren speelplezier! Kan moeders eidendelijk eens rustig zitten met een kopje warme thee of koffie, niet geheel onbelangrijk:)

 

© 2020 - 2023 Www.Kaatjeforkids.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel